پنیر موزارلای شما کش نمیآید یا میسوزد؟ راز آن در علم نهفته است. از فرآیند پاستا فیلاتا تا نقش «کهنگی» و قندها در...
جستجو در بلاگ
دستهبندی بلاگ
آخرین ارسالها
سالاد هویج فرانسوی (Carottes Râpées) یک پیش غذای سالم و خوشمزه است که در کمتر از ۱۵ دقیقه آماده میشود. این سالاد...
آیا میدانستید تغییر فصلها بر سلامت، خلقوخو و ژنهای شما تأثیر میگذارد؟ کشف کنید که چگونه با طبیعت هماهنگ شوید و...
اثر دانینگ-کروگر چیست و چگونه بر زندگی ما تأثیر میگذارد؟ در این پست جذاب، با چرخه معیوب جهل و اعتماد به نفس آشنا...
در این مقاله جامع، با عسل آفتابگردان، خواص درمانی و بیوشیمیایی آن، تاریخچه، و روش تشخیص عسل خالص آشنا شوید.

شکل 1. کروماتوگرام HPLC از استانداردهای مخلوط قندها (گلوکز، فروکتوز، ساکارز و مالتوز) و عسل به صورت مایع، کریستال و مخلوط. پیک 1، 2، 3 و 4 به ترتیب نشان دهنده فروکتوز، گلوکز، ساکارز و مالتوز است.
شکل 2. تصاویر SEM از کریستال عسل (a و b) و گلوکز (c و d). بزرگنمایی a، c و b، d به ترتیب 1500 و 3000 برابر بود.
شکل 3. عکس های فوری از فرآیند تبلور عسل با نسبت گلوکز/فروکتوز در 2.5:1 (مدل a) به دست آمده از شبیه سازی MD در آب.
شکل 4. منحنی های سیستم های شبیه سازی کریستال عسل را با نسبت گلوکز/ فروکتوز در 2.5:1، 2:1، 1:1 و کریستال گلوکز خالص در مقابل زمان در 300 K ترسیم کنید. (الف) تغییر ریشه میانگین مربعات (RMSD) سیستم های شبیه سازی. (ب) تغییر شعاع چرخش (Rg) سیستم های شبیه سازی. (ج) تغییر سطح سطح قابل دسترسی با حلال (SASA) در سیستم های شبیه سازی. (د) برهمکنش الکترواستاتیکی (ΔE ele ) سیستم های شبیه سازی.
آخرین نظرات