
عسل شان

عسل سیاه تلو

این عسل ناب، عسلی است که از مزارع پرخاصیت گشنیز ایران به دست آمده است. گیاه گشنیز در سبد هر آشپزی که به دنبال سلامتی است پیدا می شود. این عسل با خواص شگفت انگیز خود یک عسل ناب، طبیعی، تازه و بدون شکر بوده و آن را برای شما توصیه می کنیم.
مقوی، آرامبخش، تقویت سیستم ایمنی و ...
قیمت مناسب (ذخیره پول شما)
دارای تاییدیه کیفی آزمایشگاه
ضمانت برگشت وجه
برای اطلاعات بیشتر به توضیحات مراجعه فرمائید.
نام عسل | گل غالب | منطقه برداشت | رنگ | پرطرفدار |
---|---|---|---|---|
جنگل | گل درختان و بوته های جنگلی | جنگل های استان گلستان | قهوه ای - زرد | 8 |
نمدار | گل درختان و بوته های جنگلی و درخت نمدار | جنگل های استان گلستان | زرد تا قهوه ای | 9 |
گشنیز | گیاهان مزرعه ای و گل گشنیز | استان همدان | قهوه ای متمایل به سبز | 10 |
کُنار | گل های منطقه جنوب و درخت کندر یا سدر | استان بوشهر | قهوه ای | 9 |
زعفران | گل های زعفران | استان خراسان جنوبی | قهوه ای مایل به قرمز | 10 |
گون | گل های دشت ها و گون | استان سمنان | کهربایی | 8 |
آویشن | گل های دشت و آویشن | کوه پایه های البرز و سبلان | قرمز | 10 |
مرکبات | گل های بهارنارنج، پرتقال، نارنگی و ... | باغات مرکبات شمال | زرد روشن | 8 |
ترنجبین | بوته های خارشتر | سمنان و شمال گلستان | قهوه ای تیره | 6 |
خارشتر | گل های خارشتر | سمنان و شمال گلستان | زرد روشن | 8 |
زرین | گل های جنگلی، جنوب و شمال ایران | استان بوشهر، گلستان | قهوه ای روشن | 10 |
ابتدا باید ریلکس باشید و به ذائقه خود دقیق بیاندیشید. شما چه طبعی را دوست دارید؟ این اول راه است.
دوم اینکه به مقاله «راهنمای کامل طبع شناسی عسل » در دانشنامه هانی هاب مراجعه کنید.
سوم راهی سومی که می توانید انتخاب کنید مشاوره با ما و یا متخصصان در این زمینه است. و لیکن این شما هستید که انتخاب می کنید.
البته در انتخاب عسل وسواس به خرج ندهید. فقط اگر بیماری خاصی دارید با پزشک خود مشورت کنید.
گشنیز در آشپزخانه بسیاری از مردم ایران پیدا می شود. عسل گشنیز؟ آیا عسل گشنیز هم وجود دارد؟ اگر بله این عسل چه خاصیتی دارد؟
بله عسل گشنیز وجود دارد این عسل در ایران هم تولید می شود. عسلی که طعم جالبی داشته و یک حس خاص در بدن ما ایجاد می کند. شما می توانید در ادامه پاسخ برخی سوالات خود را درباره عسل طبیعی و عسل گشنیز بیابید. این عسل طبیعی و پرخاصیت با عطر و طعمی که دارد به شما، حس بودن در طبیعت را می دهد.
فرایند تولید عسل گشنیز با پرواز زنبورهای عسل بر فراز گل های مزرعه گشنیز و نوشیدن شهد این گل های سفید رنگ زیبا با رایحه خاص شروع می شود. مرحله بعد اضافه کردن آنزیم های عسل توسط زنبور در معده دوم زنبور و غلیظ کردن و مرحله بعدی پر کردن خانه های شش ضلعی است. در مرحله آخر پس از بال زدن زنبورها بر روی خانه های شش ضلعی پر شده آب مایع عسل نارس کمتر می شود. و اما در این مرحله زنبور روی خانه های شش ضلعی مومی را با لایه نازکی از موم بهداشتی می پوشاند و آن را ذخیره می کند.
عسل گشنیز یکی از بهترین عسل هاست. به طور کلی عسل ها دارای طبع گرم بوده و لیکن عسل گشنیز گرمی کمتری داشته و معتدل است. این عسل یک داروی فوق العاده برای بسیاری از بیماری هاست. این عسل با دارا بودن آنتی اکسیدان های بالا با تقویت سیستم ایمنی بدن شما را در برابر بیماری ها مقاوم می کند. این خاصیت با تقویت حافظه از بیماری پارکینسون و آلزایمر در دوران پیری جلوگیری می کند. از سوی دیگر این عسل باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش می شود. این عسل با بهبود هضم، اشتها و عملکرد دستگاه گوارش شادابی را به شما هدیه می دهد. این عسل داروی جدی درمان یبوست است. از سوی دیگر این عسل برای بیماران دیابتی که سودای مصرف غذاهای متنوع را دارند برآورده می کند. البته باید تحت نظر پزشک مصرف شود. این عسل از عفونت ها جلوگیری کرده و در کنترل بیماری های میکروبی موثر است. عسل گشنیز خواص حیرت انگیزی دارد. شما با مصرف این عسل به سلامت استخوان های خود کمک می کنید. با بهبود متابولیسم سرزندگی را به شما هدیه می دهد. به طور کلی عسل گشنیز دارای خواص زیر است.
می تواند برای بیماری های معده مانند ورم معده، زخم معده، قولنج و ناراحتی فوری تسکین دهد. همچنین حاوی خواص ضد التهابی است که درد مفاصل را تسکین می دهد، می تواند به مبارزه با عفونت قارچی و باکتریایی کمک کند و می تواند مشکلات چشمی خاص مانند دژنراسیون ماکولا و چشم صورتی را به ارمغان بیاورد.
زنبورها نمی توانند در برابر آن مقاومت کنند! طعم شهد گشنیز پس از تبدیل شدن به عسل با طعم برگ و میوه آن متفاوت است. عسل گشنیز به رنگ کهربایی و جزو پیچیده ترین طعم های عسل است. عسل طعمی گیاهی با هل و زنجبیل و همچنین با کمی لیمو و شیرین بیان سیاه دارد.
عسل گشنیز یکی از اولین انتخاب شما ممکن است باشد و عسلی پر طعم است و می توان از آن در انواع دستور العمل ها استفاده کرد و ذائقه شما مناسب یک مزه است. آن را در ترکیب با کره بادام زمینی یا به عنوان لعاب روی گوشت بره، مرغ یا ماهی امتحان کنید. آن را به فلفل یا فلافل خود اضافه کنید.
مزارع گشنیز برای زنبورهای عسل در جستجوی گرده بسیار مناسب است.
در صورتی که مایل به کسب اطلاعات بیشتر درباره گشنیز و عسل آن هستید به پست ما با عنوان «همه چیزدرباره عسل گشنیز» مراجعه کنید.
عسل گشنیز در دنیا در کشورهای مختلفی که زراعت گشنیز وجود دارد یافت می شود. این سبزی بومی غرب آسیا، شمال آفریقا و جنوب اروپاست. در این مناطق معمولا عسل تگ گل یا عسل مخلوط با گشنیز یافت می شود. در کشور ما نیز عمده کشت گشنیز در دو شهرستان نهاوند در استان همدان (نزدیک به 60 % کشور) و اقلید (استان فارس) بیشترین مقداراست. البته در نقاط مختلف کشور از جمله آذربایجان ها، گلستان، مازندران و سایر نقاط کشور هم به صورت کلی کشت گشنیز اتفاق می افتد.
عسل خام به عسلی گفته می شود که حرارت ندیده است. برخی افراد برای اینکه عسل رس بسته را که شبیه شکرک هست، حرارت می دهند. کریستال ها با دمای بالا گسسته شده و حالت مایع پیدا می کند و لیکن این فرایند باعث از بین رفتن آنزیم های طبیعی و پروتئین های عسل می شود. ما در هانی هاب عسل را حرارت نمی دهیم و تمام عسل های ما خام هستند.
خیر دمای بالا باعث افزایش تولید ترکیبی به نام هیدروکسی متیل فوفورال شده که ترکیبی مضر است (راجنی کامبوج، 2019).
عسل ماده ای است که اگر در شرایط خوب نگهداری شود کیفیت آن کاهش نمی یابد. و لیکن در نگهداری درازمدت، فعالیت آنزیم اینورتاز کم می شود. این فرایند در این آنزیم نسبت به دیاستاز بیشتر دیده می شود. این عسل عوارض خاصی ایجاد نمی کند ولی در صورت مصرف بیش از حد ممکن است باعث خواب الودگی شود. ممکن است حس گنگی و منگی در فردی که مصرف بالایی داشته باشد ایجاد کند.
عسل های ما در آزمایشگاه معتبر مورد آنالیز قرار گرفته و نتایج آن در هانی هاب موجود است. ما ضمن اینکه خوشنامیم، گواهی کیفی عسل را نیز تقدیم حضورتان می کنیم.
هانی هاب بدون واسطه، عسل را از زنبوردار به شما تقدیم می کند. ما زنبورداریم.
دلیل اول تضمین کیفی : تمام عسل های هانی هاب طبیعی و بدون شکر هستند.ما تضمین کیفی آزمایشگاهی تقدیم حضور می کنیم.
دلیل دوم قیمت مناسب: عسل های هانی هاب به دلیل حذف واسطه 20 تا 100 درصد قیمت پایین تری دارند. ما زنبورداریم و واسطه ای بین ما و شما نیست. شما با خرید از ما پول خود را ذخیره می کنید.
دلیل سوم سبد گسترده عسلی در هانی هاب: شما سبد عسلی گسترده ای در هانی هاب پیش روی خود دارد. تقریبا تمام عسل های طبیعی مطرح ایران را در هانی هاب پیدا می کنید. نیازی نیست برای عسل خاص خود خیلی سرکله بزنید و به جاهای مختلف سر بزنید ما عسل طبیعی دلخواه شما را به صورت پستی برای شما بی دردسر ارسال می کنیم.
دلیل چهارم ضمانت عودت وجه: ممکن است به دلیل ذائقه متفاوت انسان ها، شما از یک عسل خوشتان نیاید. نگران نباشید شما می توانید عسل را برای ما مرجوع کرده و وجه خود را دریافت نمائید.
1- هانی هاب دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت بوده و این یعنی اینکه هانیهاب معتبر و دارای ثبت و ربط قانونی است.
2- عسلهای ما داراری تاییدیه کیفی از ازمایشگاه معتبر بهداشتی است. و این یعنی اینکه نگران کیفیت عسل ما نباشید.
3- ما زنبورداریم و عسل ما عسل کندوهای زنبور عسل است. یعنی اینکه عسل ما عسل تقلبی یا ساختگی نیست.
4- هانیهاب دارای مجوز فعالیت از وزارت جهاد کشاورزی است. یعنی اینکه ما از خانواده بزرگ کشاورزی ایران هستیم.
4- درگاه پرداخت ما تحت شبکه بانکی کشور و امن می باشد. و این بدان معناست که نگران پول و حساب بانکی خود نباشید.
هانی هاب اندک اندک رشد کرده و هم اکنون یکی از سایت های معتبر عرضه عسل در ایران و دنیاست. عسل های هانی هاب به اقصی نقاط ایران و حتی قاره اروپا و هند صادر شده است. و جالب است که مشتریان ما ثابت بوده و به دلیل کیفیت بالای محصولات ما به هانیهاب وفادار هستند. و البته ما خود را متعهد به اجرای سفارشات مشتریان خود می دانیم.
مشخصات
به دانشنامه هانیهاب خوش آمدید
هانیهاب به روز، مدرن و همگام با تغییرات دنیای دانش و تکنولوژی، فضایی را برای شما فراهم میکند تا جدیدترین و بهروز ترین مقالات علمی را بخوانید. شما در هانیهاب به اخبار، مقالات پژوهشی، خلاصه مقالات، ترجمه مقالات، عسل درمانی و خواص انواع عسل دسترسی خواهید داشت.
عسل درمانی: راز سلامتی با عسل
با عسل درمانی، سیستم ایمنی خود را تقویت و به بهبود بیماریها کمک کنید. در این بخش با خواص درمانی مختلف عسلها و تجارب پزشکان آشنا خواهید شد. بیشتر بخوانیم.
هانی پدیا با الهام از طبیعت شفاف، پاک و بدون جانبداری تجاری، جدیدترین مقالات و نکات علمی را برای شما گردآوری خواهد کرد. علاقمندان و محققین و پژوهشگران گرامی میتوانند مقالات خود را در این سایت به نام خود منتشر نمایند. بیشتر بخوانیم
لطفا ابتدا وارد شوید.
ورود | ثبتنام
یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره کالاهای مورد پسندتان ایجاد کنید.
ورود | ثبتنامسایت ما برای بهبود تجربه شما از کوکیها استفاده میکند. برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه استفاده و مدیریت کوکیها، لطفا سیاست کوکی ما را بخوانید. شما همچنین میتوانید در بخش تنظیمات، کوکیهای خود را رد یا بپذیرید.
یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.
ورود | ثبتنام