
عسل بره موم تقویتی

گرده زنبور عسل

عسل بره موم محصولی بی نظیر و دارای گواهی ثبت اختراع
ضد سرطان
ضد التهاب
موثر در درمان بیماریهای تنفسی
دارای پروانه بهداشتی
نوآوری در فرمولاسیون و بستهبندی
بستهای با 22 ساشه
نام عسل | گل غالب | منطقه برداشت | رنگ | پرطرفدار |
---|---|---|---|---|
جنگل | گل درختان و بوته های جنگلی | جنگل های استان گلستان | قهوه ای - زرد | 8 |
نمدار | گل درختان و بوته های جنگلی و درخت نمدار | جنگل های استان گلستان | زرد تا قهوه ای | 9 |
گشنیز | گیاهان مزرعه ای و گل گشنیز | استان همدان | قهوه ای متمایل به سبز | 10 |
کُنار | گل های منطقه جنوب و درخت کندر یا سدر | استان بوشهر | قهوه ای | 9 |
زعفران | گل های زعفران | استان خراسان جنوبی | قهوه ای مایل به قرمز | 10 |
گون | گل های دشت ها و گون | استان سمنان | کهربایی | 8 |
آویشن | گل های دشت و آویشن | کوه پایه های البرز و سبلان | قرمز | 10 |
مرکبات | گل های بهارنارنج، پرتقال، نارنگی و ... | باغات مرکبات شمال | زرد روشن | 8 |
ترنجبین | بوته های خارشتر | سمنان و شمال گلستان | قهوه ای تیره | 6 |
خارشتر | گل های خارشتر | سمنان و شمال گلستان | زرد روشن | 8 |
زرین | گل های جنگلی، جنوب و شمال ایران | استان بوشهر، گلستان | قهوه ای روشن | 10 |
ابتدا باید ریلکس باشید و به ذائقه خود دقیق بیاندیشید. شما چه طبعی را دوست دارید؟ این اول راه است.
دوم اینکه به مقاله «راهنمای کامل طبع شناسی عسل » در دانشنامه هانی هاب مراجعه کنید.
سوم راهی سومی که می توانید انتخاب کنید مشاوره با ما و یا متخصصان در این زمینه است. و لیکن این شما هستید که انتخاب می کنید.
البته در انتخاب عسل وسواس به خرج ندهید. فقط اگر بیماری خاصی دارید با پزشک خود مشورت کنید.
داستان عسل برهموم، داستان جالبی است در دنیای محصولات زنبور عسل بسیار مهم و حائز اهمیت است.
اجازه دهید معرفی این محصول را با یک داستان واقعی شروع کنیم. یکی از همکاران زنبوردار ما پس از 29 سال خدمت در یکی از مراکز تحقیقاتی، با درد شدید ناحیه شکم به بیمارستان 5 آذر گرگان مراجعه کرد. پزشکان پس از انجام آزمایشات تشخیصی و تکمیلی به ایشان اعلام کردند که شما به سرطان روده مبتلا شده اید. در صورت عدم درمان پس از چند ماه به مشکلات جدی بر خواهید خورد. به پیشنهاد یکی از همکارن ایشان برهموم زنبور عسل را به صورت خام قبل از شیمی درمانی استفاده کردند. ایشان کمی برهموم را به مدت نیم ساعت میجوید. در کمال ناباوری ایشان پس از مصرف یک ماه برهموم به طور کامل التیام پیدا کردند. خبری از سرطان نبود. داستان واقعی دیگر، درمان سرطان سینه همسر یکی از همکاران بود، با توصیهای که صورت گرفت ایشان هم از برهموم استفاده کردند. ایشان هم مدتی بعد کاملا سلامتی را به دست آوردند.
پس از درمان دو نفر از عزیزان، این ما را بر این داشت که این مشاهدات را با مقالات علمی معتبر علمی دنیا تطبیق دهیم. با جستجو در دیتابیس Nature و NCBI مقالات جالبی را یافتیم که حاکی از اثرات ضدسرطانی و ضدالتهابی این ترکیب شگفت انگیز و معجزه گر داشت. ما ادعا نمیکنیم که این محصول سرطان را درمان میکند و لیکن امتحان آن ضرری هم ندارد و توصیه می کنیم که حتماً زیر نظر پزشک متخصص امورات پزشکی خود را پیگیری نمایید. شاید دیگر نیازی به شیمیدرمانی، دردهای متعدد، روانپریشی و نگرانی نباشد. ما میخواهیم این ترکیب شفابخش را به جامعه ایرانی معرفی کنیم. امیدواریم که به شما در درمان بیماریهای شما کمک کند. برخورد جامعه پزشکی با این ترکیب حرفهای بوه و امیدواریم در سبد درمانی سرطان یا التهابات شدید در نقاط بیشتری از کشور و جهان قرار گیرد.
مطلب زیر عینا ترجمه مقاله از سایت معتبر NCBI است.
برهموم یکی از شناخته شده ترین فرآوردههای زنبور عسل است که از قدیمالایام در طب سنتی به دلیل اثرات متعددی که برای سلامتی دارد استفاده میشده است. امروزه یک ماده اولیه اولیه برای تولید عصارههای مختلف است که میتواند به عنوان مواد فعال دارویی (API) مورد استفاده قرار گیرد. برهموم خام یک مخلوط طبیعی و چسب مانند است که توسط زنبورهای عسل جمع آوری میشود و بیشتر از جوانههای گل و برگ گونههای مختلف گیاهی است. به طور کلی برهموم از رزینهای گیاهی و اسانسها، موم زنبور عسل و گرده تشکیل شده است. ترکیبات آلی که در برهموم شناسایی شده اند عبارتند از: پلی فنل ها، ترپن ها، استرها، اسیدهای آمینه، ویتامین ها، مواد معدنی و قندها [1،2].
از آنجایی که مواد گیاهی قبل از قرار گرفتن در بخش هایی از کندو با دستگاه گوارش زنبور عسل به ویژه بزاق در تماس است، برهموم یک محصول مشتق شده از حیوانات محسوب می شود. برهموم در درزگیری سوراخ ها و شکاف ها و بازسازی کندو عمل می کند. همچنین برای صاف کردن سطح داخلی کندو، حفظ دمای داخلی کندو (35 درجه سانتیگراد)، جلوگیری از هوازدگی و تهاجم شکارچیان استفاده می شود. علاوه بر این، برهموم دیواره سلولی را سخت می کند و به محیط داخلی آسپتیک کمک می کند. برهموم معمولاً با گرم شدن نرم و چسبناک می شود. همچنین بوی مطبوعی دارد. برهموم و عصاره های آن به دلیل خواص ضد عفونی کننده، ضد التهابی، آنتی اکسیدانی، ضد باکتریایی، ضد قارچی، ضد قارچی، ضد زخم، ضد سرطانی و تعدیل کننده سیستم ایمنی، کاربردهای متعددی در درمان بیماری های مختلف دارد.
محصول عسل برهموم که به شما عرضه شده است دارای گواهی بهداشتی و سیب سلامت است. در بسته بندی آن تلاش شده است که در معرض نور و هوا قرار نگیرد. ترکیب عصاره برهموم و عسل محصولی است که مصرف برهموم را آسان کرده است. برهموم با توجه به دارا بودن ترکیبات فرار در صورت بستهبندی نامناسب خاصیت خود را از دست میدهد. از سوی دیگر مزه خوبی ندارد و مصرف آن سخت است. در این فرمول سعی شده است که برهموم با عسل ترکیب شود تا مصرف آن آسان شود. روی این محصول استپ کنید. از آن به راحتی عبور نکنید. اگر بستگان یا دوستانی دارید که با بیماریهای تنفسی مزمن و کهنه دست و پنجه نرم میکنند، احتمالا این ترکیب به آن ها کمک خواهد کرد. اگر کسی التهاباتی در بدن خود دارد این ترکیب میتواند مفید باشد.
امروز به دلایل متعدد بدن ما با تنشهای سرطان زا روبرو شده است. و هر روز ممکن است در بدن ما تعدادی از سلولها سرطانی شوند و لیکن تا زمان تکمیل ظرفیت بدن برای مقابله با این سلولها ما سالم خواهیم ماند. ترکیبات آنتیاکسیدان طبیعی میتواند در این بین رهگشا باشد. مصرف این محصول در افراد سالم هم توصیه میشود تا در مقابله با عوامل سرطانزا تنها نمانید. برای خرید این محصول کافی است روی دکمه افزودن به سبد خرید کلیک نمایید و اگر با موبایل هستید این دکمه را لمس کنید.
مشخصات
به دانشنامه هانیهاب خوش آمدید
هانیهاب به روز، مدرن و همگام با تغییرات دنیای دانش و تکنولوژی، فضایی را برای شما فراهم میکند تا جدیدترین و بهروز ترین مقالات علمی را بخوانید. شما در هانیهاب به اخبار، مقالات پژوهشی، خلاصه مقالات، ترجمه مقالات، عسل درمانی و خواص انواع عسل دسترسی خواهید داشت.
عسل درمانی: راز سلامتی با عسل
با عسل درمانی، سیستم ایمنی خود را تقویت و به بهبود بیماریها کمک کنید. در این بخش با خواص درمانی مختلف عسلها و تجارب پزشکان آشنا خواهید شد. بیشتر بخوانیم.
هانی پدیا با الهام از طبیعت شفاف، پاک و بدون جانبداری تجاری، جدیدترین مقالات و نکات علمی را برای شما گردآوری خواهد کرد. علاقمندان و محققین و پژوهشگران گرامی میتوانند مقالات خود را در این سایت به نام خود منتشر نمایند. بیشتر بخوانیم
لطفا ابتدا وارد شوید.
ورود | ثبتنام
یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره کالاهای مورد پسندتان ایجاد کنید.
ورود | ثبتنامسایت ما برای بهبود تجربه شما از کوکیها استفاده میکند. برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه استفاده و مدیریت کوکیها، لطفا سیاست کوکی ما را بخوانید. شما همچنین میتوانید در بخش تنظیمات، کوکیهای خود را رد یا بپذیرید.
یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.
ورود | ثبتنام