
عسل شان

عسل سیاه تلو

طعم بهار با عسل مرکبات ارگانیک هانیهاب
تجربهای ناب از شهد گلهای بهارنارنج، پرتقال و گریپفروت.
با هر قاشق از عسل مرکبات هانیهاب، طعم و عطر دلانگیز باغات مرکبات را به خانه خود بیاورید.
نام عسل | گل غالب | منطقه برداشت | رنگ | پرطرفدار |
---|---|---|---|---|
جنگل | گل درختان و بوته های جنگلی | جنگل های استان گلستان | قهوه ای - زرد | 8 |
نمدار | گل درختان و بوته های جنگلی و درخت نمدار | جنگل های استان گلستان | زرد تا قهوه ای | 9 |
گشنیز | گیاهان مزرعه ای و گل گشنیز | استان همدان | قهوه ای متمایل به سبز | 10 |
کُنار | گل های منطقه جنوب و درخت کندر یا سدر | استان بوشهر | قهوه ای | 9 |
زعفران | گل های زعفران | استان خراسان جنوبی | قهوه ای مایل به قرمز | 10 |
گون | گل های دشت ها و گون | استان سمنان | کهربایی | 8 |
آویشن | گل های دشت و آویشن | کوه پایه های البرز و سبلان | قرمز | 10 |
مرکبات | گل های بهارنارنج، پرتقال، نارنگی و ... | باغات مرکبات شمال | زرد روشن | 8 |
ترنجبین | بوته های خارشتر | سمنان و شمال گلستان | قهوه ای تیره | 6 |
خارشتر | گل های خارشتر | سمنان و شمال گلستان | زرد روشن | 8 |
زرین | گل های جنگلی، جنوب و شمال ایران | استان بوشهر، گلستان | قهوه ای روشن | 10 |
ابتدا باید ریلکس باشید و به ذائقه خود دقیق بیاندیشید. شما چه طبعی را دوست دارید؟ این اول راه است.
دوم اینکه به مقاله «راهنمای کامل طبع شناسی عسل » در دانشنامه هانی هاب مراجعه کنید.
سوم راهی سومی که می توانید انتخاب کنید مشاوره با ما و یا متخصصان در این زمینه است. و لیکن این شما هستید که انتخاب می کنید.
البته در انتخاب عسل وسواس به خرج ندهید. فقط اگر بیماری خاصی دارید با پزشک خود مشورت کنید.
عسل مرکبات یا عسل بهارنارنج تجربهای ناب از باغات مرکبات ایران! عسلی خام و تصفیهنشدهی شکوفه مرکبات. این عسل در فصل کوتاه شکوفهدهی درختان مرکبات و بهارنارنج تولید و با دقت برداشت میشود، عصارهای طلایی با رایحه گلهای بهارنارنج، پرتقال، لیمو و گریپفروت است.
این عسل خالص و بدون شکر مستقیما از کندوی زنبورداران پرتلاش شمال و جنوب تولید شده و بدون حرارت برداشت شده است، بنابراین آنزیمهای طبیعی، آنتیاکسیدانها و عطر متمایز مرکبات که مورد علاقه دوستداران عسل بهارنارنج در سراسر جهان است، در عسل خام مرکبات هانیهاب کاملاً حفظ شده و به عنوان عسل خام ارگانیک عرضه میشود.
عسل خالص مرکبات معجونی از شهد بهارنارنج، لیمو، پرتقال و ...
ارگانیک
گواهی کیفی آزمایشگاه
۱۰۰٪ خالص
هانیهاب با بیش از دو دهه تجربه، همواره متعهد به ارائه طبیعیترین و سالمترین محصولات به خانوادههای ایرانی بوده است. عسل مرکبات ما، گوهری ارزشمند از دل باغهای ارگانیک شمال ایران است که با عطر و طعم بینظیر گلهای بهارنارنج و بافتی ابریشمی، تجربهای منحصر به فرد از شیرینی طبیعی را برای شما خلق میکند. این عسل حاوی ترکیبات آرامبخش طبیعی است که به کاهش استرس و اضطراب کمک میکند. تحقیقات نشان داده مصرف منظم آن قبل از خواب میتواند کیفیت خواب را تا 40% بهبود بخشد. با افزایش سطح سروتونین در مغز، این عسل به عنوان یک ضدافسردگی طبیعی عمل کرده و به بهبود روحیه و کاهش علائم افسردگی کمک میکند. مصرف روزانه عسل مرکبات با ویتامینها و آنتیاکسیدانهای قوی خود، سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و انرژی پایدار فراهم میآورد. زنبورهای ما در باغهای مرکبات ارگانیک و بدون سمپاشی پرورش مییابند. چرا که کوچکترین آلودگی میتواند حیات زنبورها و کیفیت عسل را به خطر بیندازد.
شکوفه و غنچه مرکبات، دارای شهد و گرده عالی برای زنبور عسل سرشار از ویتامین C و آنتیاکسیدانهای قوی، عسل مرکبات به بهبود هضم و جوانسازی پوست کمک میکند.
ترکیبی ظریف از طعم شیرین مرکبات با پسطعم و رایحه مرکبات که در عسلهای صنعتی یافت نمیشود
حاوی آنزیمهای فعال، دانههای گرده و آنتیاکسیدانهایی که در عسلهای فرآوری شده از بین میروند
همکاری مستقیم با زنبورداران پیشرو در مناطق مرکباتخیز برای تضمین قیمت منصفانه و تولید با کیفیت
هر سفارش تحت آزمایشهای دقیق برای بررسی خلوص و اصالت در آزمایشگاه معتبر قرار میگیرد
عسل مرکبات یکی از مهمترین عسلهای تک گل است که در سراسر جهان تولید و مصرف میشود. این عسل دارای ویژگیهای حسی دلپذیری است که شامل رنگ روشن و عطر و طعم معمولی است. علاوه بر این، ترکیبات متعددی مانند مواد معدنی، ترکیبات فنلی و فرار، اسیدهای آمینه، قندها، آنزیم ها، ویتامینها، متیل گلیوکسال و اسیدهای آلی در عسل مرکبات یافت میشود (منبع معتبر) که به آن خواص فوقالعادهای میبخشد.
طلایی روشن در حالت مایع
سفید کرمی هنگام کریستالیزه شدن
رایحه گلهای مرکبات
تهمزهای از مارمالاد پرتقال
نرم و ابریشمی
حس دهانی لطیف
نتهای درخشان مرکبات
پایانی شیرین و ظریف
عسل مرکبات را میتوانید به روشهای متنوعی نوش جان کنید. میتوانید آن را به تنهایی میل کنید تا از طعم خالص و بینظیرش لذت ببرید. همچنین، افزودن یک قاشق عسل بهارنارنج به چای یا دمنوشهای گیاهی، علاوه بر شیرین کردن، عطر و طعم دلپذیری به آنها میبخشد. برای صبحانهای سالم و مقوی، میتوانید عسل مرکبات را روی نان تست، پنکیک یا وافل بمالید. این عسل خوشمزه همچنین میتواند به عنوان یک شیرینکننده طبیعی در تهیه انواع دسرها، کیکها و نوشیدنیهای خنک مورد استفاده قرار گیرد و طعم بینظیری به آنها ببخشد.
معجون با آب گرم و لیمو برای شروع پرانرژی روز
روی ماست، بلغور جو یا میوههای تازه
در سس سالاد یا سبزیجات کبابی
مخلوط با چای بابونه برای خواب بهتر
نگاهی به فواید شگفتانگیز عسل مرکبات برای سلامتی
عسل بهارنارنج بر سلامت قلب، استخوانها، خون و سیستم تنفسی موثر است.
هر شیشه عسل مرکبات هانیهاب با تضمین رضایت ۱۰۰٪ ارائه میشود. ما آنقدر به کیفیت محصولمان اطمینان داریم که در صورت عدم رضایت شما، تمام مبلغ پرداختی را بازمیگردانیم.
بدون ریسک امتحان کنیدعسل خام و فرآورینشده به مرور زمان به طور طبیعی کریستالیزه میشود - این نشانه کیفیت است! برای بازگشت به حالت مایع، کافی است شیشه را به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در آب گرم (نه داغ) قرار دهید.
عسل مرکبات هانیهاب طعمی شیرین و دلپذیر با رایحهای از مرکبات تازه مانند لیمو، پرتقال و بهارنارنج دارد. این عسل یک شیرینی طبیعی با طعم باطراوت و کمی ترش است که حس تازگی را به شما منتقل میکند.
عسل مرکبات یک محصول طبیعی و خالص است. با این حال، افرادی که به طور خاص به عسل یا گرده گل حساسیت دارند، باید در مصرف آن احتیاط کنند. همچنین، به دلیل محتوای قندی طبیعی، افراد مبتلا به دیابت باید در مصرف عسل اعتدال را رعایت کرده و با پزشک خود مشورت کنند. برای کودکان زیر یک سال نیز مصرف عسل توصیه نمیشود.
عسل مرکبات هانیهاب از شهد گلهای مرکبات (مانند لیمو، پرتقال، نارنگی و گریپفروت) در باغهای مناطق مختلف ایران به دست میآید. زنبورهای ما از این شکوفهها تغذیه کرده و عسل طبیعی و خوشعطر مرکبات را تولید میکنند. در مورد ارگانیک بودن، ما تلاش میکنیم تا حد امکان از شیوههای طبیعی و ارگانیک در زنبورداری خود استفاده کنیم.
بله، عسل طبیعی و خام مانند عسل مرکبات هانیهاب ممکن است به مرور زمان رس بزند یا اصطلاحاً شکرک بزند. این یک فرآیند طبیعی است و نشاندهنده کیفیت و خالص بودن عسل است. برای رفع رس بستگی، میتوانید شیشه عسل را به آرامی در ظرف آب گرم (نه داغ) قرار دهید تا به حالت مایع بازگردد.
عسل مرکبات را میتوانید به روشهای مختلف مصرف کنید: به تنهایی، همراه با چای یا نوشیدنیهای دیگر، روی نان تست، در تهیه دسرها و شیرینیها، و یا به عنوان یک شیرینکننده طبیعی در غذاها. برای نگهداری، عسل را در دمای اتاق و دور از نور مستقیم خورشید و رطوبت نگهداری کنید. نیازی به نگهداری در یخچال نیست.
مشخصات
به دانشنامه هانیهاب خوش آمدید
هانیهاب به روز، مدرن و همگام با تغییرات دنیای دانش و تکنولوژی، فضایی را برای شما فراهم میکند تا جدیدترین و بهروز ترین مقالات علمی را بخوانید. شما در هانیهاب به اخبار، مقالات پژوهشی، خلاصه مقالات، ترجمه مقالات، عسل درمانی و خواص انواع عسل دسترسی خواهید داشت.
عسل درمانی: راز سلامتی با عسل
با عسل درمانی، سیستم ایمنی خود را تقویت و به بهبود بیماریها کمک کنید. در این بخش با خواص درمانی مختلف عسلها و تجارب پزشکان آشنا خواهید شد. بیشتر بخوانیم.
هانی پدیا با الهام از طبیعت شفاف، پاک و بدون جانبداری تجاری، جدیدترین مقالات و نکات علمی را برای شما گردآوری خواهد کرد. علاقمندان و محققین و پژوهشگران گرامی میتوانند مقالات خود را در این سایت به نام خود منتشر نمایند. بیشتر بخوانیم
لطفا ابتدا وارد شوید.
ورود | ثبتنام
یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره کالاهای مورد پسندتان ایجاد کنید.
ورود | ثبتنامسایت ما برای بهبود تجربه شما از کوکیها استفاده میکند. برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه استفاده و مدیریت کوکیها، لطفا سیاست کوکی ما را بخوانید. شما همچنین میتوانید در بخش تنظیمات، کوکیهای خود را رد یا بپذیرید.
یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.
ورود | ثبتنام