Ваша моцарелла не тянется или горит? Секрет в науке. От процесса «паста филата» до решающей роли созревания...
Поиск в блоге
Категории блога
Последние посты
Французский морковный салат (Carottes Râpées) - это полезная и вкусная закуска, которая готовится менее чем за 15...
Знаете ли вы, что смена сезонов влияет на ваше здоровье, настроение и даже гены? Узнайте, как жить в гармонии с...
Что такое эффект Даннинга-Крюгера? Узнайте, как этот феномен влияет на нашу жизнь, и научитесь избегать его ловушек...
Узнайте о подсолнечном меде, его лечебных и биохимических свойствах, истории и способах определения чистого меда.
شکل 1. کروماتوگرام HPLC از استانداردهای مخلوط قندها (گلوکز، فروکتوز، ساکارز و مالتوز) و عسل به صورت مایع، کریستال و مخلوط. پیک 1، 2، 3 و 4 به ترتیب نشان دهنده فروکتوز، گلوکز، ساکارز و مالتوز است.
شکل 2. تصاویر SEM از کریستال عسل (a و b) و گلوکز (c و d). بزرگنمایی a، c و b، d به ترتیب 1500 و 3000 برابر بود.
شکل 3. عکس های فوری از فرآیند تبلور عسل با نسبت گلوکز/فروکتوز در 2.5:1 (مدل a) به دست آمده از شبیه سازی MD در آب.
شکل 4. منحنی های سیستم های شبیه سازی کریستال عسل را با نسبت گلوکز/ فروکتوز در 2.5:1، 2:1، 1:1 و کریستال گلوکز خالص در مقابل زمان در 300 K ترسیم کنید. (الف) تغییر ریشه میانگین مربعات (RMSD) سیستم های شبیه سازی. (ب) تغییر شعاع چرخش (Rg) سیستم های شبیه سازی. (ج) تغییر سطح سطح قابل دسترسی با حلال (SASA) در سیستم های شبیه سازی. (د) برهمکنش الکترواستاتیکی (ΔE ele ) سیستم های شبیه سازی.

Последние комментарии