برای محصولات بیشتر کلیک کنید.
هیچ کالایی یافت نشد.

عسل نمدار

عسل نمدار یا عسل لیندن، عسل خوشمزه درختان سر به فلک کشیده نمدار است. درخت نمدار با شهد بالا و گرده خود پیش ساز عسلی است که زنبور عسل با فرآوری آن خواص فوق العاده ای به آن می دهد. این عسل طرفداران زادی را دارد. عسلی واقعاً خوشمزه و نرم و ...

ساکارز : زیر 3 درصد

رطوبت : 16-20 درصد

رنگ : رنگ سفید، زرد کمرنگ و البته در برخی موارد مایل به قرمز

شیرینی : متوسط

ادامه مطلبنمایش کمتر
‎تومان650,000
راهنمای انتخاب عسل
انواع عسل های ما
نام عسلگل غالبمنطقه برداشترنگپرطرفدار
جنگلگل درختان و بوته های جنگلیجنگل های استان گلستانقهوه ای - زرد8
نمدارگل درختان و بوته های جنگلی و درخت نمدارجنگل های استان گلستانزرد تا قهوه ای9
گشنیزگیاهان مزرعه ای و گل گشنیزاستان همدانقهوه ای متمایل به سبز10
کُنارگل های منطقه جنوب و درخت کندر یا سدراستان بوشهرقهوه ای9
زعفرانگل های زعفراناستان خراسان جنوبیقهوه ای مایل به قرمز10
گونگل های دشت ها و گوناستان سمنانکهربایی8
آویشنگل های دشت و آویشنکوه پایه های البرز و سبلانقرمز10
مرکباتگل های بهارنارنج، پرتقال، نارنگی و ...باغات مرکبات شمال زرد روشن8
ترنجبینبوته های خارشترسمنان و شمال گلستانقهوه ای تیره6
خارشترگل های خارشترسمنان و شمال گلستانزرد روشن8
زرینگل های جنگلی، جنوب و شمال ایراناستان بوشهر، گلستانقهوه ای روشن10
شما چگونه عسل خود را انتخاب می کنید؟

ابتدا باید ریلکس باشید و به ذائقه خود دقیق بیاندیشید. شما چه طبعی را دوست دارید؟ این اول راه است.
دوم اینکه به مقاله «راهنمای کامل طبع شناسی عسل » در دانشنامه هانی هاب مراجعه کنید.
سوم راهی سومی که می توانید انتخاب کنید مشاوره با ما و یا متخصصان در این زمینه است. و لیکن این شما هستید که انتخاب می کنید. 
البته در انتخاب عسل وسواس به خرج ندهید. فقط اگر بیماری خاصی دارید با پزشک خود مشورت کنید.

دوست داشتن0
اضافه به مقایسه0
افزودن به فهرست علاقه‌مندی‌ها
پیشنهاد به شما
توضیحات

عسل نمدار عسلی است که از درختی به نام نمدار به دست می آید. درخت نمدار یکی از درختان هیرکانی است. این درخت شهد فراوانی تولید می کند. برای بهره مندی از این عسل، زنبورداران شمال کشور با هم رقابت می کنند. سالانه مناطق جنگلی دارای درخت نمدار مملو از جمعیت زنبورهایی است که با همکاری زنبوردان و اداره کل منابع طبیعی مستقر شده اند. معمولاً این عسل به دلیل واقع شدن در منطقه جنگلی و نوع شهد درخت نمدار و سایر گیاهان جنگلی نرم تر بوده و کمی شل تر از سایر عسل هاست. و لیکن عسل خام و حرارت ندیده آن برای درمان سرماخوردگی و سرفه فوق العاده موثر است.

این عسل مقوی جنسی بوده و با تقویت سیستم ایمنی بدن، آن را برای مواجهه با ناهنجاری های متابولیکی و میکروب های بیماری زا مقاوم می کند. این عسل در کشورهای دیگر نیز تولید می شود و طرفداران خاص خود را دارد. معمولا افرادی که از عسل نمدار استفاده می کنند سیستم ایمنی قوی دارند و کمتر به بیماری مبتلا می شوند.

عسل نمدار ضد سرماخوردگی ، دود دادن، سرفه ، تب ، سایر اختلالات دستگاه تنفسی بوده ضد التهاب، موثر در کاهش فشار خون بالا،  در تسکین سردرد (به ویژه میگرن) موثر است. این عسل ادرار آور (تولید ادرار را افزایش می دهد)، ضد اسپاسم (اسپاسم عضلات صاف را در طول دستگاه گوارش کاهش می دهد) و آرام بخش قوی است.

درخت نمدار 

عسل لیندن یک عسل تک گل است که در آسیا، آمریکای شمالی و اروپا  تولید می شود. این عسل در اصل در همه این مکانها یکسان است اما دارای سه نام متفاوت است. عسل چوب باس ، عسل لیمو و عسل چوب. در آمریکای شمالی، باس وود (Basswood) نامیده می شود ، در انگلستان آن را آهک می نامند (اغلب به این دلیل که گلها سبز مایل به زرد هستند) و در سایر نقاط جهان از آن به عنوان لیندن و در ایران عسل نمدار یا به اشتباه عسل نرمدار یاد می کنند.

از آنجا که این یک عسل رنگ روشن است ، مردم از این که این عسل دارای طعم و عطر قوی است، تعجب می کنند. برخی می گویند در ابتدا بوی چوبی می دهد و سپس رایحه نعناع و منتول را تشخیص می دهند. طعم عسل لیندن شیرین ، تند و کمی تلخ است. و در صورت نگهداری بیشتر به ترشی می گراید.

نمدار غول شهد برای تولید عسل نمدار

فواید عسل نمدار چیست؟

<شما در حال مطالعه خواص یکی از بهترین و خوشمزه ترین عسل های ایران هستید. این عسل واقعا خوشمزه است. طعم عالی و فوق العاده ای که این درخت به عسل آن می دهد آن را به یکی از پرطرفدارتین عسل های ایران تبدیل کرده است. عسل نمدار یک عسل نرم و پرخاصیت است. شاید با گذشت زمان به دلیل رطوبت بالاتر این عسل که مختص مناطق جنگلی است، به ترشی گرایش پیدا کند. ما فقط تعدادی از خواص ثابت شده و گزارش شده توسط مشتریان و مصرف کنندگان را تقدیم حضور می کنیم. با مصرف عسل نمدار طبیعی، شما اثرات آن را در بدن خود مشاهده خواهید کرد.

icons8-sparkle-48 (1).png التیام زخم ها و سوختگی ها

icons8-sparkle-48 (1).png کاهش مدت زمان اسهال

icons8-sparkle-48 (1).png جلوگیری از ریفلاکس اسید معده

icons8-sparkle-48 (1).png مبارزه با عفونت ها

icons8-sparkle-48 (1).png تسکین علائم سرماخوردگی و سرفه

icons8-sparkle-48 (1).png سرشار از آنتی اکسیدان (نیک ویکز و همکاران، 2021)

icons8-sparkle-48 (1).png کاهش تری گلیسرید

icons8-sparkle-48 (1).png سطوح بالاتر اسیدهای آمینه و مواد معدنی

 و...

کیائو و همکاران (2020) متیل سیرینگات، اسید فازیک و لیندنین (4-(2-hydroxypropan-2-yl) cyclohexa-1,3-diene-1-carboxylic acid) را به عنوان مواد شیمیایی گیاهی خاص یا منحصر به فرد از کلزا، اقاقیا و عسل نمدار کشف کرد. . متیل سیرینگات و لیندنین فراوان ترین ترکیبات در عسل کلزا و لیندن بودند. همچنین میانگین محتوای آنها به 10.44 و 21.25 میلی گرم رسید

چرا عسل خام

عسل خام عسلی است که حرارت ندیده است. این عسل با عسل نرسیده متفاوت است. عسل نارس عسلی است که پس از پوشاندن لایه نازکی از موم بلافاصله عسل برداشت می شود. این عسل یک عسل نارس است و هنوز نرسیده است. و لیکن عسل خام عسل کاملی است که پس از برداشت حرارت نمی بیند. شاید سوالی مطرح باشد که چرا باید عسل را حرارت داد؟! برخی افراد از روی ناآگاهی یا از روی سودجویی نسبت به حرارت دادن عسل رس بسته یا کریستاله اقدام می کنند. این کار ضمن منعقد کردن پروتئین های عسل، اسیدهای آمینه و ... را از بین می برد. و در مواردی تولید هیدروکسی متیل فورفورال می کند. این ماده یک ماده سمی است. بدین دلایل ما عسل را حرارت نمی دهیم. عسلی که رس بست یا کریستاله شد احتمال قوی عسل طبیعی است. از این رو هیچ گاه وقتی که عسل رس بست آن را به عنوان عسل تقلبی تلقی نکنید.

عسلی که تبدیل به رس بسته یا متبلور شده است احتمالاً عسل طبیعی است. بنابراین هرگز آن را عسل تقلبی در نظر نگیرید که کریستاله نمی شود. لطفا عسل کریستالیزه را نجوشانید یا داغ نکنید! اگرچه برای بدست آوردن عسل مایع می توانید تا 48 درجه سانتیگراد گرم کنید. ما قویاً توصیه می کنیم که عسل خام را در آب داغ یا چای داغ حل نکنید. البته حل کردن عسل در آب سرد سخت است. توصیه می کنیم عسل خام کریستاله را در آب ولرم حل کنید و سپس کمی آب سرد به آن اضافه کنید تا با رغبت بیشتری بنوشید.

طریقه مصرف: این عسل را به چند صورت می توان مصرف کرد. یا به صورت شربت عسل با مخلوط کردن با مقداری آب با دمای اتاق یا با کمی نان ترجیحا سنگگ یا نان تست می توانید مصرف کنید. این عسل را در دسرها، و انواع غذاهایی که نیاز به شیرین کننده طبیعی دارند می توانید استفاده کنید.

دوز مصرف:روزانه 20 گرم یا یک قاشق- البته اگر فعالیت بدنی بالایی از جمله ورزش یا فعالیت جنسی دارید می توانید از این عسل بیشتر مصرف کنید. و لیکن به خاطر داشته باشید مصرف مداوم کربوهیدرات های سهل الهضم خطر چاقی را می تواند در بر داشته باشد. 

نکته مهم: عسل یک ماده شیرین با دارا بودن ترکیب کربوهیدرات مناسب برای تمام هرم سنی و اقشار جامعه از جمله بیماران دیابتی و بیماران خاص است،  مواد معدنی و ویتامینی از شهد گل های گیاهان به ویژه درختان و بوته های جنگلی قابلیت جذب بالایی داشته و حس خوبی به ما می دهد. و لیکن مواردی را در مصرف روزانه و مقدار مصرفی عسل باید رعایت کرد.

با توجه به طبیعی بودن عسل های ما بیماران دیابتی هم با خیال راحت این عسل را مصرف کنند و لیکن دوز مصرفی آن را با مشاوره پزشک خود تعیین کنند. ما در بیماران دیابتی یا بیماری های خاص، به هیچ عنوان مصرف روزانه عسل حتی بهترین کیفیت را با هر دوز مصرفی  مشابه افراد غیربیمار توصیه نمی کنیم. اگر آلرژی فصلی دارید این عسل به شما کمک می کند تا علائم آلرژی را در بدن خود کاهش یا درمان کنید. و لیکن شروع آن باید با مقدار کم باشد.

به عنوان یک قانون کلی، از مصرف عسل در کودکان زیر یک سال خودداری کنید.

برای اطلاعات بیشتر درباره عسل نمدار می توانید پست خواص عسل نمدار را مطالعه فرمائید.

ادامه مطلبنمایش کمتر
جزئیات محصول

مشخصات

منطقه برداشت
جنگل‌های هیرکانی
نحوه فرآوری
طبیعی (خام)
گواهی و مجوز
مجوز بهداشتی
نوع بسته‌بندی
شیشه‌ای
پلاستیک فود گرید
موارد استفاده
مصارف خوراکی
مصارف درمانی
گل غالب
نمدار
خواص دارویی
افزایش انرژی
بهبود سرفه و سرماخوردگی
تقویت سیستم ایمنی
تقویت کننده قوای جنسی
درمان بواسیر
درمان عفونت‌های قارچی
ضد افسردگی
نظرات
بدون نظر
ارسال و مرجوعی
خریداران این محصول، این کالاها را نیز خریده اند:
عسل ترنجبین عسل شفابخش عسل ترنجبین عسل شفابخش
دوست داشتن
‎تومان765,000
عسل ترنجبین یا گزانگبین عسلی است درمان کننده دردها کلیوی، مجاری ادار و دفع کننده سنگ کلیه و مثانه. منشاء این عسل ترشحات خار شتر است که درمان کننده بواسیر و زخم های مقعدی می باشد. این عسل خواص ضد توموری و ضد التهابی...
دوست داشتن
عسل مرکبات عسل مرکبات
دوست داشتن
‎تومان575,000
طعم بهار با عسل مرکبات ارگانیک هانی‌هاب تجربه‌ای ناب از شهد گل‌های بهارنارنج، پرتقال و گریپ‌فروت.تولید شده از شهد خالص شکوفه‌های مرکبات عطر طبیعی و مطبوع گل‌های بهارنارنج و مرکبات طعم شیرین و باطراوت با پس‌طعم...
دوست داشتن
عسل آویشن عسل آویشن
دوست داشتن
‎تومان795,000
عسل آویشن، عسلی بی نظیر 🧡طعم بهشت در هر قطره 🍯 100% طبیعی و ارگانیک 🍯 سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است  🍯 داروی فوق العاده سرماخوردگی و بیماری‌های تنفسی 🍯 ضدالتهاب و عفونت 🍯 انرژی بخش و آرامبخش
دوست داشتن
عسل خارشتر عسل خارشتر
دوست داشتن
‎تومان720,000
عسل خارشتر ارگانیک: آرامش و سلامتی در یک قاشق عسل خارشتر، هدیه‌ای ارزشمند از طبیعت است. این عسل طبیعی و ارگانیک با خواص درمانی فراوان، برای سلامتی شما مفید است. خواص عسل خارشتر:آرامش‌بخش و بهبود خواب تقویت سیستم...
دوست داشتن
%shop-name%%separator%Zarrin Honey %shop-name%%separator%Zarrin Honey
دوست داشتن
‎تومان395,000
عسل زرین – شهدی از دل طبیعت ✨رقص زنبورها بر گل‌های وحشی و شکوفه‌های ایران، ناب و ۱۰۰٪ طبیعی گنجینه‌ای از آنتی‌اکسیدان‌ها، آرام‌بخش روح و انرژی‌بخش طعمی دل‌انگیز، چون نسیمی از جنگل‌های هیرکانی عسل زرین، عصاره‌ای...
دوست داشتن
عسل چهل‌گیاه عسل چهل‌گیاه
دوست داشتن
‎تومان685,000
عسل چهل گیاه، اکسیر سلامتیطعم بی‌نظیر و خواصی بی‌شمار: عسل چهل گیاه با شهد و گرده گل‌های مختلف در کوهستان‌ها و دشت‌های ایران تولید می‌شود و طعمی بی‌نظیر و خواصی زیادی دارد. تقویت سیستم ایمنی: عسل چهل گیاه با دارا...
دوست داشتن
عسل کنار خالص طبیعی عسل کنار خالص طبیعی
دوست داشتن
‎تومان680,000
عسل کنار (سدر) یکی از مرغوب‌ترین انواع عسل طبیعی است که از شهد درخت کنار (سدر) توسط زنبورهای عسل تولید می‌شود. این عسل به دلیل طعم خاص، عطر خوشایند و خواص درمانی بی‌نظیرش شناخته شده است. عسل کنار اصل دارای رنگ کهربایی...
دوست داشتن

فهرست

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره کالاهای مورد پسندتان ایجاد کنید.

ورود | ثبت‌نام

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود | ثبت‌نام