برای محصولات بیشتر کلیک کنید.
هیچ کالایی یافت نشد.

کتاب فرآورده‌ های زنبور عسل و کاربردهای آنها در صنایع غذایی و دارویی

کتاب "فرآورده‌ های زنبور عسل" سفری به دنیای شگفت‌انگیز عسل، ژل رویال، بره موم و دیگر هدایای زنبور عسل است.

این کتاب با زبانی روان و علمی، خواص و کاربردهای این محصولات طبیعی را شرح می‌دهد و به شما کمک می‌کند تا:

  • از فواید سلامتی آنها برای ارتقای سلامتی خود آگاه شوید.
  • از آنها در صنایع غذایی، دارویی و آرایشی و بهداشتی استفاده کنید.

"فرآورده‌های زنبور عسل": منبعی ارزشمند برای زندگی سالم‌تر و زیباتر.

توصیه هانی‌هاب به استادان، پزشکان، دانشجویان و زنبورداران پیشرو

با 10% تخفیف این کتاب را بخرید

ادامه مطلبنمایش کمتر
‎تومان345,000
راهنمای انتخاب عسل
انواع عسل های ما
نام عسلگل غالبمنطقه برداشترنگپرطرفدار
جنگلگل درختان و بوته های جنگلیجنگل های استان گلستانقهوه ای - زرد8
نمدارگل درختان و بوته های جنگلی و درخت نمدارجنگل های استان گلستانزرد تا قهوه ای9
گشنیزگیاهان مزرعه ای و گل گشنیزاستان همدانقهوه ای متمایل به سبز10
کُنارگل های منطقه جنوب و درخت کندر یا سدراستان بوشهرقهوه ای9
زعفرانگل های زعفراناستان خراسان جنوبیقهوه ای مایل به قرمز10
گونگل های دشت ها و گوناستان سمنانکهربایی8
آویشنگل های دشت و آویشنکوه پایه های البرز و سبلانقرمز10
مرکباتگل های بهارنارنج، پرتقال، نارنگی و ...باغات مرکبات شمال زرد روشن8
ترنجبینبوته های خارشترسمنان و شمال گلستانقهوه ای تیره6
خارشترگل های خارشترسمنان و شمال گلستانزرد روشن8
زرینگل های جنگلی، جنوب و شمال ایراناستان بوشهر، گلستانقهوه ای روشن10
شما چگونه عسل خود را انتخاب می کنید؟

ابتدا باید ریلکس باشید و به ذائقه خود دقیق بیاندیشید. شما چه طبعی را دوست دارید؟ این اول راه است.
دوم اینکه به مقاله «راهنمای کامل طبع شناسی عسل » در دانشنامه هانی هاب مراجعه کنید.
سوم راهی سومی که می توانید انتخاب کنید مشاوره با ما و یا متخصصان در این زمینه است. و لیکن این شما هستید که انتخاب می کنید. 
البته در انتخاب عسل وسواس به خرج ندهید. فقط اگر بیماری خاصی دارید با پزشک خود مشورت کنید.

دوست داشتن0
اضافه به مقایسه0
افزودن به فهرست علاقه‌مندی‌ها
پیشنهاد به شما
توضیحات

کتاب فرآورده‌های زنبور عسل و کاربردهای آن‌ها در صنایع غذایی و دارویی

کتاب فرآورده های زنبور عسل و کاربردهای آنها در صنایع غذایی و دارویی، یک مرجع کامل و جامع برای همه کسانی است که به دنبال اطلاعاتی دقیق و به‌روز درباره خواص درمانی و کاربردهای صنعتی فرآورده‌های زنبور عسل هستند. در این کتاب، شما با انواع مختلف فرآورده های زنبور عسل، از جمله عسل، بره موم، گرده گل، ژل رویال و زهر زنبور آشنا خواهید شد و به طور مفصل با خواص درمانی و کاربردهای هر یک از این محصولات در صنایع غذایی و دارویی آشنا خواهید شد.

این کتاب برای دانشجویان، محققان، فعالان صنایع غذایی و دارویی، زنبورداران و همه کسانی که به سلامت و تغذیه خود اهمیت می‌دهند، بسیار مفید خواهد بود. با مطالعه این کتاب، شما می‌توانید اطلاعات ارزشمندی درباره خواص درمانی فرآورده‌های زنبور عسل، روش‌های تولید و فرآوری آنها، و کاربردهای مختلف آنها در صنایع غذایی و دارویی به دست آورید.

در این کتاب به سوالات زیر پاسخ داده شده است:

  • خواص درمانی عسل چیست؟
  • بره موم چه کاربردهایی در صنایع دارویی دارد؟
  • گرده گل چه تاثیری بر سیستم ایمنی بدن دارد؟
  • ژل رویال چه فوایدی برای سلامتی دارد؟
  • زهر زنبور در درمان چه بیماری‌هایی موثر است؟

چرا باید این کتاب را خریداری کنید؟

  • اطلاعات جامع و به‌روز درباره فرآورده‌های زنبور عسل
  • زبانی ساده و روان برای همه قابل فهم
  • تصاویر و نمودارهای گویا برای بهتر درک کردن مطالب
  • مرجع کامل برای دانشجویان، محققان و صنعتگران
  • مناسب برای افرادی که به سلامت و تغذیه خود اهمیت می‌دهند

در این کتاب:

  • مزایای سلامتی محصولات منتخب زنبور عسل با نگاهی دقیق به پتانسیل دارویی و درمانی آنها بررسی می‌شود.
  • کاربردهای متنوع محصولات زنبور عسل در صنایع غذایی، دارویی و آرایشی و بهداشتی به تفصیل شرح داده می‌شود.
  • اطلاعات فشرده و دقیقی در مورد هر محصول زنبور عسل، از جمله خواص بیولوژیکی، مکانیسم اثر و کاربردهای درمانی ارائه می‌شود.

با خرید این کتاب، شما به یک دنیا اطلاعات ارزشمند درباره فرآورده‌های شگفت‌انگیز زنبور عسل دسترسی پیدا خواهید کرد.

ویژگی‌های کلیدی کتاب

  • جامعیت: این کتاب طیف وسیعی از فرآورده‌های زنبور عسل، از جمله عسل، ژل رویال، بره موم، زهر زنبور عسل، گرده، نان زنبور عسل و موم زنبور عسل را پوشش می‌دهد.
  • کاربردی: اطلاعات ارائه شده در این کتاب به گونه‌ای است که برای متخصصان و افراد عادی به یک اندازه مفید و کاربردی باشد.
  • علمی: محتوای این کتاب بر پایه تحقیقات علمی معتبر و مطالعات بالینی تدوین شده است.

این کتاب ارزشمند به شما کمک می‌کند تا:

از فواید سلامتی شگفت‌انگیز فرآورده‌های زنبور عسل از جمله عسل، گرده گل، ژل رویال، بره موم، زهر زنبور عسل و ... آگاه شده و کاربردهای متنوع این محصولات را در زمینه‌های مختلف کشف کنید.

و از این هدایای طبیعی برای ارتقای سلامتی و زیبایی خود استفاده کنید. 

"فرآورده‌های زنبور عسل و کاربردهای آنها در صنایع غذایی و دارویی" منبعی جامع و قابل اعتماد برای هر کسی است که به دنبال ارتقای سلامتی و زیبایی خود با استفاده از این هدایای طبیعی شگفت‌انگیز است.

پیشگفتار مترجم

در دنیای پر از رمز و راز علم، دسترسی به منابع معتبر و به‌روز، همچون چراغی روشن، مسیر را برای پژوهشگران و دانشمندان هموار می‌سازد. کتاب "فرآورده‌های زنبور عسل و کاربردهای آنها در صنایع غذایی و دارویی" تألیف دیلک بویکی‌اوغلو گامی ارزشمند در این راستا به شمار می‌رود و دریچه‌ای نو به سوی شناخت عمیق‌تر این هدایای طبیعی و شگفت‌انگیز می‌گشاید.

دیلک بویکی‌اوغلو به عنوان یک دانشمند مواد غذایی در حال حاضر مشاور علمی صنایع غذایی و استاد بازنشسته دپارتمان مهندسی مواد غذایی دانشگاه فنی استانبول ترکیه است که به مدت 24 سال به عنوان عضو هیئت علمی در آنجا خدمت کرده است. در دهه گذشته، علاقه تحقیقاتی او بر تغییرات مولکولی ترکیبات زیست فعال سالم (عمدتا ترکیبات آنتی اکسیدانی) در بسیاری از غذاها، از جمله محصولات زنبور عسل، متمرکز بود. پروژه‌های تحقیقاتی او توسط سازمان‌های دولتی یا کمیسیون اروپا تامین مالی شده است.

و اما زنبور عسل، این موجود کوچک و سخت‌کوش، گنجینه‌ای بی‌نظیر از فرآورده‌های با ارزش را به ارمغان می‌آورد که از دیرباز مورد توجه بشر بوده است. عسل، ژل رویال، بره موم، زهر زنبور عسل، گرده، نان زنبور عسل و موم زنبور عسل، هر کدام دنیایی از خواص شگفت‌انگیز و کاربردهای متنوع را در خود جای داده‌اند.

کتاب حاضر، با تکیه بر یافته‌های علمی روز دنیا و پژوهش‌های گسترده، زوایای مختلف کاربرد فرآورده‌های زنبور عسل در بهبود سلامت و ارتقای بهداشت جامعه بشری را به روشنی تبیین می‌کند. در این اثر، به فواید سلامتی هر یک از این فرآورده‌ها، از جمله خواص ضدالتهابی، آنتی‌اکسیدانی، ضد میکروبی و ضد سرطانی، به طور علمی و دقیق پرداخته شده است.

علاوه بر این، کتاب "فرآورده‌های زنبور عسل و کاربردهای آنها در صنایع غذایی و دارویی" به بررسی پتانسیل این محصولات به عنوان مکمل‌های غذایی و همچنین کاربردهای آنها در صنایع مختلف، از جمله صنعت غذایی، دارویی و آرایشی و بهداشتی می‌پردازد.

این کتاب ارزشمند، بدون شک منبعی جامع و قابل اعتماد برای متخصصان علوم تغذیه، داروسازی، طب سنتی، متخصص زیبایی و تمامی علاقه‌مندان به حوزه سلامت و تندرستی به شمار می‌رود.

در پایان با تقدیم این کتاب ارزشمند به تمام زنبورداران زحمت کش و درستکار ایران، از اساتید، پژوهشگران، دانشجویان و تمامی صاحب‌نظران تقاضا می‌شود در صورت مشاهده هر گونه اشکال یا خطا در ترجمه یا محتوای کتاب، آن را برای ما برای رفع ایراد در تجدید چاپ‌های دیگر منعکس فرمایید.. 

هلاکو – گرگان

بهار 1403

ادامه مطلبنمایش کمتر
جزئیات محصول

مشخصات

سال انتشار
1403
تعداد صفحات
328
نوع صحافی
ته چسب
نوبت چاپ
اول - 1403
زبان
فارسی
نویسنده
غلامعلی هلاکو، زهرا محبوبی
نظرات
بدون نظر
ارسال و مرجوعی
خریداران این محصول، این کالاها را نیز خریده اند:
عسل چهل‌گیاه عسل چهل‌گیاه
دوست داشتن
‎تومان685,000
عسل چهل گیاه، اکسیر سلامتیطعم بی‌نظیر و خواصی بی‌شمار: عسل چهل گیاه با شهد و گرده گل‌های مختلف در کوهستان‌ها و دشت‌های ایران تولید می‌شود و طعمی بی‌نظیر و خواصی زیادی دارد. تقویت سیستم ایمنی: عسل چهل گیاه با دارا...
دوست داشتن
بره موم بره موم
دوست داشتن
‎تومان280,000
بره موم: معجزه طبیعت برای سلامتی و زیبایی خواص: ضدسرطان! ضدعفونی کننده، ضدباکتری، ضدالتهاب، آنتی‌اکسیدان، ضدپیری، ضدآکنه، مرطوب کننده کاربرد: درمان عفونت‌ها، تقویت سیستم ایمنی، پیشگیری از سرطان، جوانسازی پوست، درمان...
دوست داشتن

فهرست

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره کالاهای مورد پسندتان ایجاد کنید.

ورود | ثبت‌نام

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود | ثبت‌نام