با رعایت 10 عادت ساده روزانه میتوانید عمر طولانیتر و زندگی سالمتری داشته باشید. از تغذیه مناسب تا مدیریت استرس،...
اجزای فعال و عملکردهای بیولوژیکی ژل رویال
Jianying Guo | ixu Wang |aoxing Chen |ing Cao | enli Tian |aochen Ma |ulan Dong
چکیده
ژل رویال نوعی محصول زنبور عسل است که به طور گسترده در لوازم آرایشی، پزشکی و سایر زمینه ها استفاده می شود. این محصول نه تنها می تواند عملکرد فیزیولوژیکی جمعیت زنبور عسل را تنظیم کند، بلکه نقش بیولوژیکی خاصی را در بسیاری از بیماری ها ایفا می کند. این مقاله به بررسی اجمالی مواد فعال اصلی در غذای کاربردی ژل رویال، از جمله پروتئین اصلی ژل رویال، اسیدهای چرب، فنل ها، فلاونوئیدها و غیره می پردازد و نقش فعال آن را در حفظ سلامت انسان، مانند تنظیم ایمنی، طول عمر، حافظه، دستگاه گوارش، گلوکز خون، چاقی، اثر ضد باکتریایی و ضد سرطانی که از جمله آنها می توان از تنظیم حافظه در درمان بیماری آلزایمر استفاده کرد خلاصه می کند. این یافته ها برای درک جامع و استفاده از این ماده ارزشمند مفید خواهد بود، از این رو آن را در حفظ سلامت موثرتر می کند.
مقدمه
امروزه بیشتر و بیشتر از محصولات طبیعی برای مشکلات بهداشتی و سلامت استفاده می شود. ثابت شده است که این محصولات خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را کاهش میدهند و سرمایهگذاری در مراقبتهای بهداشتی را کاهش میدهند ( جنکتکان و همکاران، 2017 ). در سالهای اخیر، فرآوردههای طبیعی زنبور عسل به طور گسترده در طب سنتی و پزشکی مدرن مورد استفاده قرار گرفتهاند. ژل رویال، به عنوان یک محصول زنبور عسل، برای حفظ سلامت انسان نیز استفاده می شود ( پاسپیولتی و همکاران، 2017 ). ژل رویال ماده خامهای است که از غدد فک پایین و هیپوفارنژیال زنبورهای کارگر ترشح میشود که غذای تمام لاروهای زنبور عسل در سه روز اول پس از تولد است. پس از سه روز، لارو زنبورهای کارگر شروع به خوردن ژله کارگر می کنند که عمدتاً از عسل و گرده تشکیل شده است. لارو ملکه زنبور عسل به خوردن ژل رویال ادامه می دهد(کایاشیما و همکاران، 2012 ، شورتر و همکاران، 2015 ، یانگ و همکاران، 2017 ). و رویالاکتین ممکن است یک عامل خاص در ژل رویال برای وادار کردن لارو زنبور عسل به تمایز به ملکه باشد ( کاماکورا، 2011 ). ژل رویال نوعی غذای کاربردی پرکاربرد ( رمضان و الغمدی، 2012 ) و مکمل غذایی است که دارای فعالیتهای بیولوژیکی زیادی مانند ضد تومور، ضد حساسیت، ضد التهاب و تنظیم ایمنی است ( پاسپیولتی و همکاران، 2017 ). برای درک عملکرد بیولوژیکی ژله رویال به طور جامع تر، ما تحقیقات سال های اخیر را خلاصه کردیم که برای ترویج استفاده و تحقیقات بیشتر در مورد عملکرد آن مفید خواهد بود.
اجزای فعال ژل رویال
ژل رویال حاوی 60-70٪ آب، 12-15٪ پروتئین خام، 10-16٪ قند کل، 3-6٪ لیپیدها، ویتامین ها، نمک ها و اسیدهای آمینه آزاد است ( چن و چن، 1995، هاو و همکاران، 1985، اشمیتزووا . و همکاران، 1998 ) ( جدول 1 ). مقدار pH ژل ر.یتل از 3.6 تا 4.2 متغیر است ( گونگی و همکاران، 2019 ).
Оставить комментарий
Войдите, чтобы оставлять комментарии
Последние комментарии