- عسل یونجه خام و فیلتر نشده
- 100٪ عسل خالص و فیلتر نشده توسط زنبورهای عسل از گل یونجه جمع شده است.
- این عسل با رنگ کهربایی سفید یا بسیار روشن با عطر و طعم خوبی ارائه می شود.
- برای محافظت از بطری در یک جعبه زیبا و منحصر به فرد بسته بندی شده است.
- یک هدیه عالی می سازد،
- یک عسل عمومی برای آشپزی ، چای ، قهوه و تمام نیازهای شیرین کننده شما.
Our all honey
Honey name | Dominant flower | Harvest location | Color | Popularity |
---|---|---|---|---|
Jungle | Flowers of trees and forest bushes | Forests of Golestan province | Brown-yellow | 8 |
Linden | Flowers of trees and forest bushes and trees | Forests of Golestan province | Brown to yellow | 9 |
Coriander | Field plants and coriander flowers | Hamedan province | Greenish brown | 9 |
Sidr or Lotus | The flowers of the southern region and the lotus tree or cedar | Bushehr province | Brown | 9 |
Saffron | Saffron flowers | South Khorasan province | auburn | 10 |
Milk-vetch | The flowers of the plains and the flowers of milkvetch | Semnan province | amber | 8 |
Thyne | Plain flowers and thyme | Alborz and Sablan foothills | Red | 10 |
Citrus | Spring flowers of oranges, tangerines and... | Northern citrus orchards | light yellow | 8 |
Taranjabin | camel throne bushes | Semnan and North Golestan | dark brown | 6 |
Camel throne | camel throne flowers | Semnan and North Golestan | light yellow | 8 |
عسل یک غذای مناسب در صبحانه ایرانیان است. مصرف آن تحت تاثیر اوضاع فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی جامعه بوده و معمولا به عنوان یک درمانگر در سلامت انسان شناخته می شود. عسل با پرواز زنبور عسل بر فراز گل های طبیعت به ویژه مزارع یونجه به دست می آید. عسل یونجه ضدسرفه، تسکین گلودرد و سرفه، ضدعفونی کننده عمومی و ..
ما این عسل با سختی تهیه می کنیم و تقدیم شما می کنیم.
عسل بهدستآمده از گلهای یونجه، گونهای مورد توجه با فواید سلامتی چشمگیر است. این ماده دارای اثر پروبیوتیک، خواص ضد عفونی کننده و ضد باکتری ، فواید ضد آکنه، کمک به حفظ سطح قند خون طبیعی، مدیریت هیپوگلیسمی است و یک درمان طبیعی عالی برای مشکلات پوستی، سرفه و گلودرد است.
عسل یونجه عسلی است که توسط زنبورهای عسل و برداشت شهد گل یونجه تولید می شود. این گیاهان دارای گل های زرد، آبی یا بنفش هستند که زنبورهای عسل می توانند گرده افشانی کنند، شهد و گرده را از آن جمع کنند. یونجه که معمولا با نوعی گندم یا یونجه اشتباه گرفته می شود، در واقع نوعی حبوبات است، شبیه به نخود یا لوبیا.
عسل یونجه از کجا می آید؟
یونجه در اکثر نقاط ایران کشت می شود. این گیاه در اذربایجان ها، همدان، ریگان، آذر شهر، خوی، مشکین شهر و .... در غرب، شمال غرب و شمال شرق ایران کشت می شود. این گیاه یکی از گیاهان شهدزا برای تولید عسل است. در صورت استقرار کندوهای زنبور عسل در مجاورت این مزارع می توان عسل یونجه تولید کرد.
زنبورها چگونه عسل یونجه را تولید می کنند؟
لحظه ای که زنبور عسل شهد یونجه را جمع آوری می کند با یک آنزیم در دهان زنبور عسل مخلوط می شود. خود آنزیم به نام اینورتاز یا "آنزیم زنبور عسل" شناخته می شود که از غدد زنبور عسل ترشح می شود. هنگامی که زنبورهای عسل به کندو برمیگردند، شهد یونجه را که جمعآوری کردهاند بین خود تبادل می کنند و شهد را با «آنزیم زنبور عسل» مخلوط میکنند.
این باعث کاهش محتوای آب و تبدیل شهد به عسل می شود. آنها سپس عسل یونجه را در سلول های مومی قرار می دهند، اما در این مرحله، ممکن است محتوای آب خیلی زیاد باشد. برای کاهش محتوای آب، زنبورهای عسل بال های خود را بالای سلول مومی می بندند و این به نوبه خود مقداری از آب را تبخیر می کند.
پس از اتمام فرآیند، عسل یونجه دارای محتوای آب تقریباً زیر 20 درصد خواهد بود. سپس درپوش بسته می شود و زنبورهای عسل این فرآیند را دوباره تکرار می کنند. شایان ذکر است که کلنی های زنبور عسل غربی ممکن است در هنگام تولید عسل یونجه تک گل دچار استرس پروتئین شوند.
متأسفانه پروتئین گرده یونجه دارای کمبود ایزولوسین است که یکی از اسیدهای آمینه ضروری برای رژیم لارو زنبور عسل است.
بهترین یونجه برای زنبورهای عسل
به راستی بهترین یونجه برای زنبورهای عسل یونجه ای است که تا حد امکان گلدهی کند. بسیاری از مزارع یونجه در اولین نشانه های مرحله جوانه بریده می شوند تا بتوان از آن به عنوان خوراک دام استفاده کرد.
هر چه یونجه اجازه گلدهی بیشتری داشته باشد، زنبورها قادر به برداشت شهد بیشتری خواهند بود.
در بسیاری از ایالات، یونجه یکی از منابع اصلی شهد و گرده زنبورهای عسل است.
بنابراین بسیاری از کشاورزان اغلب با زنبورداران همکاری می کنند تا موفقیت هر دو صنعت را تضمین کنند.
چالش زنبورهای عسل با جمع آوری شهد یونجه
چالش اصلی زنبورهای عسل هنگام جمع آوری شهد یونجه، گرده حامل گرده یونجه است.
کیل یونجه در اصل یک گلبرگ بیضی شکل است که اندام های تولید مثل و گرده گل ها را می پوشاند که توسط یک غشای نازک بسته نگه داشته می شود - که مانند یک مکانیسم فنری عمل می کند. اساساً هنگامی که زنبور عسل برای جمع آوری شهد روی آن فرود می آید، در حالی که گرده ها را آزاد می کند به زنبور ضربه می زند .
قابل درک است که این امر عمدتاً برای زنبورهای عسل جوانتر اتفاق می افتد و باعث سازگاری آنها می شود. زنبورهای عسل مسنتر، با تجربه ی ضربه خوردن، شهد را از کنار گل برداشت میکنند که باعث میشود گلبرگ کندهشکن ایجاد نشود.
در جایی که زنبورهای عسل شهد را از پهلو برداشت میکنند، گردهای را جمع نمیکنند که در هنگام شکستن کیل آزاد میشود، چیزی که برای گرده افشانی بسیار مهم است.
کشاورزان یونجه برای تولید دانه های بارور به یونجه گرده افشانی شده نیاز دارند. برای تولید بذرهای بارور یونجه نیاز به مخلوط شدن قسمت ماده و نر یونجه دارد که از طریق گرده افشانی انجام می شود. تخمین زده میشود که زنبورهای عسل تنها 10 درصد از کل یونجهها را از بین میبرند، که باعث شده کشاورزان، بهویژه در تجارت بذر یونجه، زنبورهای برگشکن را به کار گیرند که تقریباً 80 درصد از کیلها را ترک میکنند.
به طور معمول، کشاورزان یونجه زنبورهای برگبر و زنبورهای عسل را به کار می گیرند.
در مزرعه بذر یونجه، معمولاً 10 تا 20 زنبور عسل و 20 تا 50 زنبور برگ برنده تقریباً در شعاع 1 متری مشاهده می شود.
اساساً زنبورهای برگبر وارد میشوند، کیل را ترک میکنند، گردهها را آزاد میکنند، شهد و اندامهای تولید مثل یونجه را در معرض دید قرار میدهند. زنبورهای عسل پس از آن، شهد و گرده گیاه یونجه را که قبلاً ترک کرده، برداشت میکنند. این روش به کشاورزان این امکان را می دهد که نه تنها گل های یونجه خود را که برای تولید بذر ضروری هستند گرده افشانی کنند، بلکه عسل یونجه تولید کنند.
فواید عسل یونجه چیست؟
التیام زخم ها و سوختگی ها
|
اثرات مثبت استفاده از عسل خام بر زخم ها و سوختگی ها گزارش شده است.
|
کاهش مدت زمان اسهال |
با توجه به NCBI مصرف عسل خام نشان داده است که شدت و طول مدت اسهال را کاهش می دهد. |
جلوگیری از ریفلاکس اسید |
تحقیقات نشان داده است که با پوشش عسل مری و معده، در واقع می تواند جریان رو به بالا مواد غذایی هضم نشده و اسید معده را کاهش دهد. |
مبارزه با عفونت ها |
دانشمندان در سال 2010 گزارش دادند که عسل از طریق پروتئین خود (دفنسین-1) توانایی کشتن باکتری ها را دارد. |
تسکین علائم سرماخوردگی و سرفه |
ثابت شده است که عسل ممکن است در تسکین علائم سرماخوردگی و سرفه مفید باشد. سازمان بهداشت جهانی در واقع عسل را به عنوان یک درمان طبیعی سرفه توصیه می کند. |
سرشار از آنتی اکسیدان |
عسل خام با کیفیت بالا حاوی بسیاری از آنتی اکسیدان های مفید است. اینها شامل ترکیبات فنلی مانند فلاونوئیدها و اسیدهای آلی است. |
می تواند تری گلیسیرید را کاهش دهد |
تری گلیسیرید با مقاومت به انسولین مرتبط است و عامل اصلی دیابت نوع 2 است. مطالعات متعدد، مصرف منظم عسل را با سطوح تری گلیسیرید پایین تر مرتبط دانسته اند، به خصوص زمانی که از آن برای جایگزینی قند استفاده می شود. |
عسل یونجه آب را جذب می کند، این به نوبه خود به روند خشک شدن زخم ها کمک می کند و در عین حال به مهار رشد باکتری های مضر کمک می کند. گلوکز اکسیداز همچنین در عسل وجود دارد که آنزیمی است که تولید پراکسید هیدروژن را کاتالیز می کند.
عسل یونجه در مقابل عسل معمولی
عسل یونجه دارای طعمی لطیف است که تند نیست و غالباً طعم کمی علفدار همراه با رگههایی از وانیل دارد. در حالت خام، به طور طبیعی حاوی بسیاری از مزایای ذکر شده در بالا، اگر نه همه، خواهد بود.
در مقایسه، عسل معمولی همان طعم استاندارد نسبتاً صنعتی را دارد و از فواید حیاتی و خواص تغذیه ای عسل خام بی بهره است.
این معمولاً به دلیل فیلتر شدن و پاستوریزه شدن عسل تولید انبوه "معمولی" است که متأسفانه بسیاری از عناصر آنتی باکتریال و فعال را از بین می برد.
چه زمانی باید از عسل یونجه اجتناب کنید
اگر به گرده یونجه یا زنبور عسل حساسیت دارید، باید همیشه از عسل یونجه اجتناب کنید.
به نوزادان کمتر از 1 سال به دلیل وجود مقادیر کمی از باکتری های مضر که می تواند دستگاه گوارشی توسعه نیافته آنها را تحت تأثیر قرار دهد، هرگز نباید عسل داده شود.
از آنجایی که این باکتری ها می توانند به نوزادان منتقل شوند، برای زنان باردار یا شیرده مهم است که از مصرف عسل نیز اجتناب کنند.
عسل یونجه برای چه مواردی استفاده می شود؟
عسل یونجه عمدتاً به عنوان یک شیرین کننده در نوشیدنی ها، غذاها و محصولات پخته شده استفاده می شود.
از عسل یونجه نیز می توان استفاده کرد:
برای تسکین گلودرد یا کاهش سرفه
به عنوان یک ضد عفونی کننده موضعی برای زخم یا سوختگی
برای تسکین ناراحتی معده
برای کمک به کاهش علائم انواع خاصی از زخم معده
تلاش برای کاهش فشار خون
برای کاهش سطح تری گلیسیرید
به عنوان یک پری بیوتیک
به عنوان منبع آنتی اکسیدان
به عنوان یک ماسک صورت خانگی
برای ایجاد موم لوازم آرایشی خانگی
آیا عسل یونجه گران است؟
در مقایسه با خواص بی نظیر این عسل در پیشپگیری و درمان بسیاری از بیماری ها این عسل قیمت چندانی ندارد. تغذیه با این عسل بسیاری از مشکلات سلامت شما را حل خواهد کرد.
برخی سوالات مهم
آیا می دانید عسل خام چیست؟
عسل خام به عسلی گفته می شود که حرارت ندیده است. برخی افراد برای اینکه عسل رس بسته را که شبیه شکرک هست، حرارت می دهند. کریستال ها با دمای بالا گسسته شده و حالت مایع پیدا می کند و لیکن این فرایند باعث از بین رفتن آنزیم های طبیعی و پروتئین های عسل می شود. ما در هانی هاب عسل را حرارت نمی دهیم و تمام عسل های ما خام هستند.
آیا عسل های هانی هاب گواهی کیفیت معتبر دارد؟
عسل های ما در آزمایشگاه معتبر مورد آنالیز قرار گرفته و نتایج آن در هانی هاب موجود است. ما ضمن اینکه خوشنامیم، گواهی کیفی عسل را نیز تقدیم حضورتان می کنیم.
خرید از هانی هاب چه مزیتی نسبت به بقیه مراکز عرضه عسل دارد؟
هانی هاب بدون واسطه، عسل را از زنبوردار به شما تقدیم می کند. ما زنبورداریم.
دلیل اول تضمین کیفی : تمام عسل های هانی هاب طبیعی و بدون شکر هستند.ما تضمین کیفی آزمایشگاهی تقدیم حضور می کنیم.
دلیل دوم قیمت مناسب: عسل های هانی هاب به دلیل حذف واسطه 20 تا 100 درصد قیمت پایین تری دارند. ما زنبورداریم و واسطه ای بین ما و شما نیست. شما با خرید از ما پول خود را ذخیره می کنید.
دلیل سوم سبد گسترده عسلی در هانی هاب: شما سبد عسلی گسترده ای در هانی هاب پیش روی خود دارد. تقریبا تمام عسل های طبیعی مطرح ایران را در هانی هاب پیدا می کنید. نیازی نیست برای عسل خاص خود خیلی سرکله بزنید و به جاهای مختلف سر بزنید ما عسل طبیعی دلخواه شما را به صورت پستی برای شما بی دردسر ارسال می کنیم.
دلیل چهارم ضمانت عودت وجه. ممکن است به دلیل ذائقه متفاوت انسان ها، شما از یک عسل خوشتان نیاید. نگران نباشید شما می توانید عسل را برای ما مرجوع کرده و وجه خود را دریافت نمائید.
چرا باید به هانی هاب اعتماد کنم؟
هانی هاب یکی از سایت های معتبر عرضه عسل در ایران و دنیاست. عسل های هانی هاب به اقصی نقاط ایران و حتی قاره اروپا و هند صادر شده است. و جالب است که مشتریان ما ثابت بوده و هانی هاب را رها نمی کنند. هانی هاب همچنین دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت بوده و در ضمن ما خود را متعهد به اجرای تعهدات مشتریان گرامی می دانیم.
همین الان برای خرید اقدام می کنم.
Data sheet
- Therapeutic benefits
- Anti cough
Boosting immunity system
Cure a cold
Effective in treating influenza
Fighting infection
Increase body energy levels
Reduce stress and anxiety
Strengthen physical strength
Strengthens the digestive system
Treatment of gastric reflux
- Production Location
- Golestan province
- Grade
- very good (A+)
Leave a review